Mediq Norge inngår forhandleravtale med Thermosaver

Mediq Norge og Thermosaver AS har signert en avtale som innebærer at Mediq Norge blir eksklusiv forhandler av redningsbagen Thermosaver i åtte land.
Thermosaver - Mediq forhandler

Mediq Norge og Thermosaver AS har signert en avtale som innebærer at Mediq Norge blir eksklusiv forhandler av redningsbagen Thermosaver i åtte land. I tillegg til Norge omfatter avtalen Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen og Storbritannia. «For Thermosaver er dette en meget spennende utvikling», sier daglig leder Ketil Thorsen. «Mediq representerer en kompetanse og et salgsnett vi bare kunne drømme om», fortsetter Thorsen. Mediq har blant annet fremforhandlet rammeavtaler med Forsvaret i både Norge, Sverige og Danmark. Denne avtalen gir også gode muligheter til å selge Thermosaver til Sivilforsvar, Politi og helsevesenet i de respektive landene. Se Mediqs egen info om avtalen her:

Link til kilde

«For Thermosaver er dette en meget spennende utvikling»

Ketil Thorsen

Daglig leder

Share the Post:

Related Posts

DOGA - Thermsoaver

Thermosaver tildelt DOGA-prisen for utsøkt industridesign

Juryen for DOGA-merket for design og arkitektur uttaler i jurykjennelsen: «Vi er dypt imponert over hvordan teamet bak Thermosaver har jobbet for å utforme den innovative redningsbagen. Den har et tydelig og godt designuttrykk som gir en intuitiv brukeropplevelse. Selv om Thermosaver primært er ment for trent redningspersonell, er det en kjempefordel at den er designet slik at alle kan klare å bruke den», påpeker juryen.

Read More