Reidar Stockfleth ny styreleder i Thermosaver AS

Etter å ha gått inn som investor i Thermosaver AS gjennom selskapet Eggert AS overtar selskapets styreleder Reidar Stockfleth vervet som styreleder i Thermosaver AS.

Etter å ha gått inn som investor i Thermosaver AS gjennom selskapet Eggert AS overtar selskapets styreleder Reidar Stockfleth vervet som styreleder i Thermosaver AS. Han overtar etter Tore Høifødt, som har vært selskapets styreleder siden Thermosaver ble etablert i 2019. Reidar Stockfleth tilfører styret en bred erfaring fra internasjonale selskaper som Shell, og har i tillegg erfaring fra oppstartselskaper både i Norge og internasjonalt.

Share the Post:

Related Posts

DOGA - Thermsoaver

Thermosaver tildelt DOGA-prisen for utsøkt industridesign

Juryen for DOGA-merket for design og arkitektur uttaler i jurykjennelsen: «Vi er dypt imponert over hvordan teamet bak Thermosaver har jobbet for å utforme den innovative redningsbagen. Den har et tydelig og godt designuttrykk som gir en intuitiv brukeropplevelse. Selv om Thermosaver primært er ment for trent redningspersonell, er det en kjempefordel at den er designet slik at alle kan klare å bruke den», påpeker juryen.

Read More