Spesialsoldatens nye utstyr

Forsvarets Forsknings Institutt FFI presenterer i en pressemelding nyutviklet utstyr for spesialstyrkene. Et av dem er Thermosaver Hypothermic Rescue Bag, - et resultat av et Innovasjonsprosjekt mellom FFI, Forsvarets Spesialstyrker og Thermosaver, med finansiering fra Innovasjon Norge.

Forsvarets Forsknings Institutt FFI presenterer i en pressemelding nyutviklet utstyr for spesialstyrkene. Et av dem er Thermosaver Hypothermic Rescue Bag, – et resultat av et Innovasjonsprosjekt mellom FFI, Forsvarets Spesialstyrker og Thermosaver, med finansiering fra Innovasjon Norge.

 

Share the Post:

Related Posts

DOGA - Thermsoaver

Thermosaver tildelt DOGA-prisen for utsøkt industridesign

Juryen for DOGA-merket for design og arkitektur uttaler i jurykjennelsen: «Vi er dypt imponert over hvordan teamet bak Thermosaver har jobbet for å utforme den innovative redningsbagen. Den har et tydelig og godt designuttrykk som gir en intuitiv brukeropplevelse. Selv om Thermosaver primært er ment for trent redningspersonell, er det en kjempefordel at den er designet slik at alle kan klare å bruke den», påpeker juryen.

Read More