Innovasjonsprosjekt med Forsvarets Spesialstyrker, FFI og Innovasjon Norge avsluttet

Etter halvannet år har innovasjonsprosjektet mellom Thermosaver, Forsvarets Spesialstyrker og Innovasjon Norge munnet ut i en militær versjon av hypotermibagen.
Thermosaver FFI

Etter halvannet år har innovasjonsprosjektet mellom Thermosaver, Forsvarets Spesialstyrker og Innovasjon Norge munnet ut i en militær versjon av hypotermibagen. Både 330-skvadronen, Marinejegerkommandoen og Forsvarets Vinterskole har deltatt i testing og utvikling av den militære versjonen av redningsbagen. Prosjektet har vært støttet finansielt av Innovasjon Norge.

Share the Post:

Related Posts

DOGA - Thermsoaver

Thermosaver tildelt DOGA-prisen for utsøkt industridesign

Juryen for DOGA-merket for design og arkitektur uttaler i jurykjennelsen: «Vi er dypt imponert over hvordan teamet bak Thermosaver har jobbet for å utforme den innovative redningsbagen. Den har et tydelig og godt designuttrykk som gir en intuitiv brukeropplevelse. Selv om Thermosaver primært er ment for trent redningspersonell, er det en kjempefordel at den er designet slik at alle kan klare å bruke den», påpeker juryen.

Read More