Thermosaver har signert forhandleravtale med sørkoreanske JeWorthy.

Thermosaver har signert forhandleravtale med det sørkoreanske selskapet JeWorthy. Dette representerer den første forhandleravtalen for Thermosaver utenfor Europa.
Jeworthy Thermosaver

Thermosaver har signert en forhandleravtale med det sørkoreanske selskapet JeWorthy. Dette representerer den første forhandleravtalen for Thermosaver utenfor Europa.

JeWorthy er et koreansk familieeid selskap basert i Seoul. Selskapet har lang erfaring innen søk og redning. Hovedprodukter som selges av JeWorthy i Sør-Korea er:

  • Hydrauliske redningsprodukter
  • Brannslokkingspumper
  • Bysøk – Hydrauliske verktøy
  • Produkter for terrorbekjempelse
  • Nødhjelpsprodukter

Daglig leder i Thermosaver Ketil Thorsen er spent på den nye forretningspartneren og håper at den hypotermibagen tiltrekker seg interesse i Sør-Korea.

«Vi har etablert et veldig konstruktivt samarbeid og JeWorthy har allerede presentert Thermosaver på den årlige SAR-utstillingen i Seoul»

Ketil Thorsen

Share the Post:

Related Posts

DOGA - Thermsoaver

Thermosaver tildelt DOGA-prisen for utsøkt industridesign

Juryen for DOGA-merket for design og arkitektur uttaler i jurykjennelsen: «Vi er dypt imponert over hvordan teamet bak Thermosaver har jobbet for å utforme den innovative redningsbagen. Den har et tydelig og godt designuttrykk som gir en intuitiv brukeropplevelse. Selv om Thermosaver primært er ment for trent redningspersonell, er det en kjempefordel at den er designet slik at alle kan klare å bruke den», påpeker juryen.

Read More