Thermosaver tildelt DOGA-prisen for utsøkt industridesign

Juryen for DOGA-merket for design og arkitektur uttaler i jurykjennelsen: «Vi er dypt imponert over hvordan teamet bak Thermosaver har jobbet for å utforme den innovative redningsbagen. Den har et tydelig og godt designuttrykk som gir en intuitiv brukeropplevelse. Selv om Thermosaver primært er ment for trent redningspersonell, er det en kjempefordel at den er designet slik at alle kan klare å bruke den», påpeker juryen.

Juryen for DOGA-merket for design og arkitektur uttaler i jurykjennelsen: «Vi er dypt imponert over hvordan teamet bak Thermosaver har jobbet for å utforme den innovative redningsbagen. Den har et tydelig og godt designuttrykk som gir en intuitiv brukeropplevelse. Selv om Thermosaver primært er ment for trent redningspersonell, er det en kjempefordel at den er designet slik at alle kan klare å bruke den», påpeker juryen.

 

Design og arkitektur gir verdi 

Prosjektene som mottar DOGA-merket for design og arkitektur er våre fremste forbilder, og viser hvordan strategisk bruk av design og arkitektur skaper viktige verdier for både samfunn, miljø og økonomi.

Her er tre grunner til at dette prosjektet er et forbilde:

Reduserer dødeligheten av hypotermi

Røde Kors har slått fast at det tar halvparten av tiden å bruke Thermosaver sammenliknet med tradisjonelle metoder. Dette bidrar til å redusere dødeligheten av hypotermi.

Alt-i-ett-løsning gir vinn-vinn effekt

Alt-i-ett-løsningen gjør at redningsorganisasjonene slipper å kjøpe inn mange ulike produkter. Dette utgjør en økonomisk besparelse, sparer miljøet og letter også bruken av produktet i felt. Et annet pluss er at posen kan brukes flere ganger.

Skaper arbeidsplasser lokalt

Thermosaver produseres primært i Gausdal, noe som gir norske arbeidsplasser og lokal vekst. Posen er laget av 100 % polyester og kan resirkuleres. Tekstilene leveres av miljøbevisste produsenter i Norge, Sverige og Belgia.

 

Share the Post:

Related Posts

DOGA - Thermsoaver

Thermosaver tildelt DOGA-prisen for utsøkt industridesign

Juryen for DOGA-merket for design og arkitektur uttaler i jurykjennelsen: «Vi er dypt imponert over hvordan teamet bak Thermosaver har jobbet for å utforme den innovative redningsbagen. Den har et tydelig og godt designuttrykk som gir en intuitiv brukeropplevelse. Selv om Thermosaver primært er ment for trent redningspersonell, er det en kjempefordel at den er designet slik at alle kan klare å bruke den», påpeker juryen.

Read More