Om oss

Thermosaver AS er en bedrift som ble etablert i 2019 som del av et forskningsprosjekt for å utvikle neste generasjon hypotermibag - en redningsbag for nedkjølte personer. Prosjektet ble støttet med 6 millioner kroner fra Norges Forskningsråd. Deltakerne var SINTEF, Haukeland Universitetssykehus og fra næringslivet AS Hamatec, ASAP AS og Thermosaver AS.

Parallelt med forskningsprosjektet har Thermosaver AS gjennomført et innovasjonsprosjekt med FFI, Forsvarets Spesialstyrker og Innovasjon Norge. Resultatet er to prototyper som Forsvaret har gjort omfattende tester av.

Thermosaver AS har totalt brukt omkring 25 millioner kroner på å komme til den posisjonen vi nå har. Thermosaver Hypothermic Rescue Bag er klar for markedet og vi opplever stor interesse både nasjonalt og internasjonalt. Interessen strekker seg fra de offentlige nødetatene som Politi, Ambulanse og redningshelikopter til Sivilforsvaret og Forsvaret.


Selskapet bygger en produksjonskapasitet for internasjonal produksjon og salg. Thermosaver AS jobber mot å konkludere distribusjonsavtaler i Europa og Asia innen 2023.

Menneskene bak Thermosaver

Tore Høifødt

Tore Høifødt

Produktspesialist og eier

Ketil Thorsen

Ketil Thorsen

Daglig leder og eier

Ikram Rashid

Ikram Rashid

Økonomisjef

Ira Sharma

Ira Sharma

QA Responsible

Svein Olav Kjeve

Svein Olav Kjeve

Grunnlegger og eier

Reidar Eggert Stockfleth

Reidar Eggert Stockfleth

Styreleder

Visjon

Thermosaver’s vision is to save lives by offering an all-in-one prehospital hypothermic rescue bag that builds on scientific evidence and is more efficient than present hypothermic rescue bags.

Scroll til toppen